Over Huis Hardies

Meer dan 35 jaar de rots in de branding voor vele Mollenaars: Huis Hardies, terug te vinden op ‘t Rondplein.

Wie zijn we?

Stap binnen in de wereld van wijnen, spirits en rookwaren. Keuze te over, voor ieder wat wils, in alle prijsklassen. Laat je zintuigen prikkelen door de brede waaier van smaakpaletten. Beleef de plaatselijke bottelingen van whisky, rum of gin. Cadeautje laten inpakken? Geen probleem! Spring zeker eens binnen en profiteer van de jarenlange expertise van Huis Hardies.

Mattias heeft wat je zoekt. Kom thuis met een heerlijk smakenpalet en zorg voor een spraakmakende wijn- en spijscombinatie die je gasten met verstomming slaat. Je gaat ook steevast met een brede glimlach naar buiten. Daar zit de gastvrije en vriendelijke ontvangst van Team Hardies voor iets tussen. Een sfeervol ingerichte winkel waar je je gading zonder enige twijfel vindt.

Waarom Huis Hardies?

Ruim aanbod

Het aanbod van Huis Hardies vindt u nergens anders. Steeds met advies én de glimlach.

Persoonlijk advies

Laat u door ons bijstaan met persoonlijk advies. Wij zorgen dat u door de bomen het bos weer ziet.

Premium kwaliteit

Wij selecteren onze producten grondig op de beste kwaliteit.

Ons team

Mattias

Zaakvoerder & Mr. Service

Ruben

Sigaren- en wijnlover

Junior

Spring in't veld en wijnlover

Kom langs in onze winkel

Huis Hardies is dé referentie voor sterke dranken, wijnen, rookwaren en geschenken in Mol en omstreken. Met onze jarenlange ervaring staan we jou bij met het beste advies.

Online bestellen

Ook online zijn we aanwezig met yourwineonline.be by Huis Hardies. De service en het advies die we in de winkel geven kan je ook terugvinden in onze webshop.

Huis Hardies

Rondplein 11
2400 Mol

BE 0881.903.511

Contactgegevens