Spirits

Bij ons vind u een ongeziene keuze aan sterke dranken. Cognac, whisky, gin, armagnac, rum, sambuca, genever, calvados, bourbon, marc, eau-de-vie, … We hebben het allemaal en voor iedere categorie een grote keuze en originele producten.

Whisky

Huis Hardies staat al jaren gekend in de regio als whiskyspecialist. Met meer dan 140 excellente referenties van over de hele wereld vindt zowel de ervaren whisky liefhebber als het whisky groentje bij ons interessante whisky’s om je smaakpapillen te plezieren.

Ontdek onze whisky's van Amerika tot Japan, met zelfs enkele interessante Belgische whisky’s. Van gekende referenties tot unieke single casks.

Naast whisky bieden we ook interessante accessoires voor whisky liefhebbers. Van granietsteenjes voor koeling, whisky glazen, whisky nosing kits,… Ideaal als geschenk of je om whisky ervaring helemaal compleet te maken.

We bieden ook de unieke Norlan whiskyglazen aan. Ontdek ze hier.

Gin

Gin is een échte hype geworden. Huis Hardies is al van het begin van de hype mee met de nieuwste en origineelste gins in de regio. Als Belgen mogen we trots de uitvinding van deze geliefde drank op onze naam dragen. Ons constant evoluerend assortiment zit vol parels die wachten om ontdekt te worden.

We bieden graag advies en serveertips (van garnituur tot verschillende tonics) bij uw aankoop.

Net zoals bij whisky bieden we naast onze uitgebreide gin collectie ook alle mogelijke accessoires voor de gin liefhebber. Gaande van glazen tot gedroogde botanicals, barspoons, nosing kits, geschenkverpakkingen en nog veel meer!

Cognac

Cognac is een echte klassieker. Deze bekendste marc uit Frankrijk wordt vaak gedegusteerd na de maaltijd. Onze mooie, eigentijdse collectie van topkwaliteit blaast nieuw leven in de cognac ervaring.

Onze selectie bestaat uit kleinschalige producenten uit de hele cognac regio. We bieden cognacs van alle leeftijden, gaande van V.S. tot XO en Hors d’âge. Naast cognacs uit de klassiek cognac regio bieden we enkele interessante marcs uit Bourgogne, Châteauneuf-du-Pape en de Champagne streek.

Onze merken

Rum

Na een lange stilte is ook rum aan een langzame opmars bezig. Huis Hardies biedt een groot assortiment uit verschillende landen uit het Caraïbisch gebied. Hiernaast vind je bij ons ook enkele interessante Belgische Blends!

“Rum is de zomerwhisky van de whiskyliefhebber” wordt wel eens gezegd, ontdek deze veelzijdige drank die zowel puur als gemixt kan genoten worden.

We hebben in de winkel 3 vaatjes gevuld met verschillende rums waaruit je – na eerst te proeven – een fles live getapt krijgt uit het vat van je favoriete rum.  Leuk weetje is dat als je fles leeg is, je ook een refill kan komen doen.

Calvados

Calvados is een bijzonder mooi product uit het Noorden van Frankrijk, met name Normandië. Dit prachtig distillaat van appel (en soms peer) is reeds jaren geliefd in België.

Huis Hardies biedt twee kwaliteitsvolle producten in deze categorie:

  • Château du Breuil: een bekende naam in de calvados wereld
  • Roger Groult: een klein familiebedrijf, gerund door de zesde generatie calvados liefhebbers

Van elke producent zijn verschillende leeftijden beschikbaar in ons assortiment.

Waarom Huis Hardies?

Ruim aanbod

Het aanbod van Huis Hardies vindt u nergens anders. Steeds met advies én de glimlach.

Persoonlijk advies

Laat u door ons bijstaan met persoonlijk advies. Wij zorgen dat u door de bomen het bos weer ziet.

Premium kwaliteit

Wij selecteren onze producten grondig op de beste kwaliteit.

Sterke drank kopen in Mol

Huis Hardies is dé referentie voor sterke dranken, wijnen, rookwaren en geschenken in Mol en omstreken. Met onze jarenlange ervaring staan we jou bij met het beste advies.

Online sterke drank kopen

Ook online zijn we aanwezig met yourwineonline.be by Huis Hardies. De service en het advies die we in de winkel geven kan je ook terugvinden in onze webshop.

Ontdek de rest van ons assortiment

Huis Hardies

Rondplein 11
2400 Mol

BE 0881.903.511

Contactgegevens